Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov našich zákazníkov je pre nás samozrejmosťou.

Vyhlásenie spoločnosti

Ako spoločnosť Topánky E-shop s.r.o., prevádzkovateľ internetového obchodu topanky.sk vyhlasujeme, že všetky naše systémy sú chránené proti zneužitiu osobných údajov a všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a zaobchádza sa s nimi vždy v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.
Všetky osobné údaje sú starostlivo chránené a nie sú za žiadnych okolností poskytnuté tretej strane.

Aké osobné údaje od vás žiadame a zhromažďujeme?

Z dôvodu správneho vybavenia vašej objednávky a informovania o jej priebehu potrebujeme poznať meno objednávajúceho (prípadne meno firmy, IČO a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefónny a e-mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme všetky vaše objednávky, ktoré ste u nás realizovali.

Prečo tieto údaje potrebujeme?

Na vybavenie vašej objednávky potrebujeme vedieť, za akých podmienok a kam ste si tovar objednali dodať.
V prípade, že ste u nás registrovaný zákazník, môžete získať aj ďalšie výhody, ako napríklad využívať služby ako „Stráženie ceny“ alebo „Dostupnosť vybraného tovaru“, sledovanie nákupných zoznamov či využiť službu správy obľúbených produktov.
Ostatné informácie o tovare, prístup do katalógu, recenzie a pod. nie sú registráciou podmienené.

Môžem tieto dáta zmeniť alebo odstrániť?

Ak sa prihlásite do eshopu topanky.sk, máte možnosť zistiť, aké osobné údaje o vás evidujeme, môžete tieto dáta upravovať alebo vymazať. Upozorňujeme, že fakturačné údaje nemožno z účtovných dôvodov vymazať ani zmeniť.
V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť a doteraz ste neurobili žiadnu objednávku, stačí poslať e-mail na info@topanky.sk.

Čo mám robiť, ak sa domnievam, že s mojimi dátami nie je nakladané správne?

V prípade, ak sa domnievate, že s vašimi osobnými údajmi nie je nakladané v súlade so zákonom, môžete, okrem možností daných zákonom, napísať na info@topanky.sk, kde postup v konkrétnom prípade preveríme a okamžite zjednáme nápravu.

Môj účet

Nemáte vytvorený účet? Prihláste sa alebo zaregistrujte.